Nemzetiségi konyha

A nem­ze­ti­sé­gi kony­ha rova­tunk­ban a világ gaszt­ro­nó­mi­ai sok­szí­nű­sé­gét tár­juk fel, elme­rül­ve a nem­ze­tek egye­di ízvi­lá­gá­ban, kul­tú­rá­já­ban. A cik­kek bemu­tat­ják a kony­hák tör­té­nel­mét, spe­ci­a­li­tá­sa­it, alap­anya­ga­it, nép­sze­rű éte­le­it, recept­je­it, gaszt­ro­nó­mi­ai ese­mé­nye­it.

Egyre inkább ellepik a piacot a hamis olívaolaj termékek. Összeszedtünk öt tippet arra, hogy elkerült a hamisítványokat és idejében felismerd a csalásokat!
Ebben a nagy melegben hiába isszuk liter számra a vizet, egy ponton túl egyszerűen úgy érezzük, hogy már semmi nem oltja a szomjunk. Ha számodra is ismerős ez a helyzet, ismerd meg a törökök különleges italát, az ayrant, ami garantáltan segíteni fog a szomjúság érzeteden.
Hirdetés
Nyári esték egyik legjobb választása lehet az örmény bulgursaláta, amely grillhúsokkal tálalva valódi mediterrán hangulatot eredményez.
Elindult a Világ ízei, avagy nemzetiségi konyhák rovatunk. Elsőként egy igazi autentikus örmény kebab receptet hoztunk el nektek.
Összeállítottuk helyetted a Húsvéti menüt, hogy neked ezen már ne kelljen agyalni! A receptsorozatban alapul szolgált a magyar, lengyel, orosz és ukrán konyha.
Hirdetés
Jelenleg nincs több tartalom!
Hirdetés

KEDVENCEINK

Hirdetés

Kövesd oldalunkat!

Ahhoz, hogy ne maradj le semmiről kövesd a WakeUp Magazin oldalait Facebook-on és Instagram-on is! Így elsőként vehetsz részt nyereményjátékainkon is!